Skip navigation

Onder­wijs­ca­non van Groningen

test

Belangrijk vinden we dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren zich kunnen verhouden tot de inhoud ervan, dat ze zich erin herkennen en uitgenodigd voelen om mee te doen.

Daar is goed lesmateriaal voor nodig. Erfgoedinstellingen, kunstinstellingen en kunstenaars uit stad en de hele provincie worden daarom uitgenodigd om bij te dragen aan de invulling. Zo wordt de canon de plek waar verbinding wordt gelegd tussen geschiedenis, erfgoed, scholen en instellingen! Ben je nieuwsgierig naar de vensters die we hebben bepaald, ontdek ze hieronder! Wil je kenbaar maken wat jij kan bijdragen? Vul dan onderstaand formulier in! We presenteren de Onderwijscanon van Groningen straks op de website van Canon van Nederland.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@onderwijscanongroningen.nl.

Daar is goed lesmateriaal voor nodig! Erfgoedinstellingen, kunstinstellingen en kunstenaars uit stad en de hele provincie worden daarom uitgenodigd om bij te dragen aan de invulling. Zo wordt de canon de plek waar verbinding wordt gelegd tussen geschiedenis, erfgoed, scholen en instellingen! Ben je nieuwsgierig naar de vensters die we hebben bepaald, ontdek ze hieronder! Wil je kenbaar maken wat jij kan bijdragen? Vul dan onderstaand formulier in! We presenteren de Onderwijscanon van Groningen straks op de website van Canon van Nederland.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@onderwijscanongroningen.nl

Links

Contactformulier