Skip navigation
Events
Past: 1 July 2024 - 1 July 2024
From 19:30 until 21:00

Concert The visible cracks of life's struggles and tears

Prijs: € 12,95 per persoon

Koop hier je ticket online.

Sharon Doelwijt

A ten kon drai, maar hoe gaan we samen verder in een wereld waar de barsten zo zichtbaar zijn en de tranen rijkelijk vloeien, zonder een duidelijke weg te vinden? Sharon Doelwijt neemt het publiek mee op een reis door haar wereld, waar haar afkomst altijd vragen oproept, ondersteund door niemand minder dan;

Tico Pierhagen

Zijn afkomst loopt als een rode draad door zijn leven. Wie naar de muziek van Tico Pierhagen (1975) luistert, herkent dat direct. Zijn instrumentale werk is doordrenkt van vrolijke, stuwende en opzwepende Zuid-Amerikaanse ritmes en patronen, gecombineerd met Europese klassieke harmonieën en melodieën. De pianist en producer is geboren in Pasto, Colombia, maar groeide op in Nederland, waar hij toegepaste compositie studeerde aan de HKU. Hij behaalde een master piano in Portsmouth, Engeland en specialiseerde zich verder in world en latin jazz aan Artez in Rotterdam. Op latere leeftijd besefte Pierhagen hoe zeer zijn Colombiaanse roots zijn verankerd in zijn muziek. Tegelijkertijd is hij dankbaar dat hij een veilig en stabiel bestaan heeft kunnen opbouwen bij zijn adoptiegezin in Nederland, waar hij als dreumes terechtkwam.


Benson Enowben Itoe

Geboren in Kameroen, West-Afrika, bekend als de bakermat van groeven voor buurlanden vanwege zijn diverse en gemengde culturen. Met een brede beheersing van Afrikaanse ritmes en harmonie, en een Master-studie Jazz aan het Prins Claus Conservatorium, is Benson Itoe een betoverende mix van muzikale expressiviteit. Zijn benadering van basspelen is uniek en pakkend, zijn gevoel en toepassing van groove is solide en betoverend. Met een frisse en authentieke fusie van vele stijlen is Benson Itoe je ideale hedendaagse bassist.


Mamour Seck

Percussionist, komt uit een grote Senegalese griotfamilie. In Senegal werkte hij met grootheden als Youssou N'Dour en Baaba Maal. Op zijn zestiende kwam hij naar Nederland met zijn oom Doudou N'Diaye Rose, om te spelen op een wereld- kinderfestival. Sindsdien verblijft hij in Nederland en speelt hij met onder andere Hans Dulfer, David Murray en Arthur Blythe, Jungle Warriors, Deggo en Diop Percu Mama Fatou en Benkadi International.