Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Zien & doen
Verwacht vanaf 17 juni 2023
Vanaf 09:30 tot 16:30

Hunzedalvaart (meerdere data)

Meteen reserveren? Scroll naar beneden en vul het formulier in.

De Hunzedalvaart is een bijzondere tocht door het Hunzedal. De Emma vaart vanuit de stad Groningen over de oude rivier de Hunze naar het Zuidlaardermeer. Je passeert de Onnerpolder, de Westerbroekstermadepolder, het Foxholstermeer, de Kropswolderbuitenpolder en de Oostpolder. Een gids van Het Groninger Landschap vertelt over de ontstaansgeschiedenis en de bijzondere flora en fauna van dit vogelrijke gebied. Het is dé kans om dit bijzondere gebied eens vanaf het water te ontdekken.
Na de lunch aan het Zuidlaardermeer volgt een korte excursie door de Oostpolder, waarna de oude dame terugvaart naar de opstapplek bij Museum aan de A.

We bieden deze tocht aan op vaste data:
- zaterdag 17 juni VOL
- donderdag 22 juni VOL
- donderdag 29 juni VOL
- dinsdag 4 juli VOL
- dinsdag 11 juli NOG 1 PLAATS VRIJ
- vrijdag 14 juli VOL
- woensdag 19 juli NOG 2 PLAATSEN VRIJ
- woensdag 26 juli
- dinsdag 1 augustus
- dinsdag 8 augustus

Deelnemerskosten

De tocht duurt van 9.30 – 16.30 uur en kost € 70,- per persoon, inclusief koffie/thee en lunch. Voor beschermers van Het Groninger Landschap en VRIENDEN VAN Museum aan de A zijn de kosten € 60,- per persoon. Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen. Vermeld daarbij of je VRIEND VAN het museum of beschermer van Het Groninger Landschap bent, de kortingsprijs geldt voor maximaal twee personen. Je ontvangt een e-mail met de betaalgegevens en verdere informatie over de tocht.

Vul dit formulier in om je aan te melden voor een van de Hunzedalvaartochten in 2023.

Foto: Antrude Oudman